Juventus castigă grupa !

  Cupa Offside Arena ajunsă la ce-a de-a 7 ediție a aliniat nu mai putin de 32 de echipe.Juventus Buftea nu putea sa lipsescă de la o asemenea competiție la care participă cele mai puternice echipe de minifotbal din zona noastră.Tragerea la sorți a decis ca Juventus Buftea sa fie repartizată in grupa nr. 5 alături de alte 3 echipe : Fifa Team, CS Electrica și Casa Luca. Meciurile din grupa s-au desfășurat pe data de 2 Martie, iar primul adversar avea să fie Fifa Team.


  Juventus Buftea - Fifa Team 2-0   
 
Meciul a inceput bine pentru echipa noastra atunci cand inca din minutul 7 tabela arata 1-0 pentru Juventus, golul fiind marcat de Mary cu un șut plasat din afara careului. 



Adversarii au inceput sa preseze si jocul s-a mutat in jumatatea noastra.Datorită organizării foarte bune în aparare am reușit să respingem tentativele echipei Fifa Team de a egala. Majorăm scorul după o execuție caracteristică a lui Bas care înscrie cu un șut în vinclul porții.



Juventus Buftea-Casa Luca 4-1

Cele 3 puncte necesare calificării din grupe au fost obținute de Juventus la capătul unui meci pe care l-a dominat de la un cap la celălalt.

Cu un joc de pase precis, buftenii au marcat de 4 ori și astfel au obținut participarea în optimile competiției.
   
CS Electrica-Juventus Buftea 4-1

La capatul uni meci care nu urma să influențeze configurația clasamentului grupei,Luci&compania înregistrează prima înfrangere.

De menționat că în acest meci a revenit între buturile porții Nițu Marian,jucător cu ștate vechi în echipa Juventus Buftea.

Niciun comentariu: