"Trofeul Juventus" merge la Tanzmanschaft

Punct final pentru prima ediție a Trofeului Juventus.
În meciul care avea să decidă caştigătoarea trofeului s-au intalnit Tanzmanschaft și revelația competiției, Tec Buftea.

Cele două echipe se cunoşteau  din grupe cand bucureştenii s-au impus cu 3-1 după un joc foarte disputat.Finala competiției a fost echilibrata doar in primele minute cand Tanzmanschaft a preferat să se apere in propria jumatate de teren și a mizat doar pe cartea contraatacului.

Tec Buftea ajunsă nesperat in finală a reușit de mai multe ori pe parcursul primei reprize să țină piept adversarei.Din momentul în care Tanzmanschaft revine la jocul cu care ne-a obișnuit bazat pe pressing şi combinații de pase scurte, rezultatele nu intarzie să apară. Astfel, apar ocaziile în randul bucureștenilor , controlează jocul şi reușesc să marcheze 4 goluri.

Scorul final de 4-1 face ca Tanzmanschaft să caștige meritat trofeul la capătul unei evoluții convingătoare pe tot parcursul competiției.Buftenii nu au mai reușit evoluția bună din semifinală și s-au recunoscut învinși de o echipa mult mai valoroasă și mai bine organizată.
 În finala mica Venus Bucuresti a învins dupa executarea loviturilor de departajare pe Berceni Squad.

Dupa semifinala pierduta, Berceni Squad incercand să demonstreze ca a fost doar un accident meciul cu Tec, incepe în forță și înscrie de 4 ori. În partea a doua Venus București reușește să echilibreze partida , înscrie de cateva ori și chiar spre sfarșitul partidei să egaleze la 6.
 
La executarea loviturilor de departajare a reușit sa se impună Venus București, echipă care a părut mai bine organizată și care și-a dorit mai mult victoria.

Niciun comentariu: