Ştiri Liga de Minifotbal Ilfov Activ eFeM Ilfov

Juventus Buftea, campioana (20.12.2010)


 La finalul etapei a 11-a, lucrurile sunt clare: Juventuis Buftea ierneaza pe prima pozitie a clasamentului si va porni ca favorita la castigarea trofeului. Aparent, Sagetile Albastre s-a indepartat de varf, insa echipa din Otopeni mai are de jucat o restanta, cu Soimii Patriei. Mogosoaia si-a revenit dupa perioada remizelor, care parea sa nu se mai termine, si pastreaza sanse mari la primele pozitii, la fel ca si Baietii aia. Sanotechnik a revenit puternic in lupta si si-a anuntat pretentiile la titlu, chiar daca distanta fata de Juventus inca este mare...                                    (citeste mai mult)

Soimii Patriei -Juventus Buftea 2-3

  Liderul campionatului se astepta la un meci usor in ultima etapa a turului, dar replica Soimilor Patriei a fost mai mult decat puternica. Juventus a condus pe aproape toata durata partidei, insa numarul mic de goluri si diferenta minima la care au invins ar trebui sa ii puna pe ganduri pe liderii echipei.




Ştiri Liga de Minifotbal Ilfov Activ eFeM Ilfov: Juventus Buftea se distanteaza de Otopeni (12.12.2010)

Juventus Buftea - Sagetile  Albastre Otopeni 5-2


 Juventus Buftea s-a distantat in clasament dupa ce a castigat fara prea mari emotii marele derby cu Sagetile Albastre Otopeni, formatie care a pierdut, momentan, si locul al doilea pe podium. Meciul care a decis, in proportie de peste 90%, campioana de toamna a fost adjudecat de liderul Juventus. Buftenii au profitat de numarul mare de absente din echipa Sagetilor si au punctat de cate ori au avut ocazia ...           (citeste mai mult)



Ştiri Liga de Minifotbal Ilfov Activ eFeM   Ilfov:Juventus Buftea continua seria victoriilor (14 Noiembrie 2010)

Mix Music - Juventus Buftea 4-7

  Liderul, deocamdata incontestabil, a castigat in fata lui Mix Music, dar nu fara emotii. Dupa un start bun, Juventus a lasat-o mai moale si s-a vazut egalata la 3, iar tensiunea din sanul echipei a iesit la suprafata. Forcingul de pe final a fost, insa, decisiv, iar Mix Music trebuie sa se consoleze cu ideea ca a fost la cativa pasi de o noua surpriza...                (citeste mai mult)




Niciun comentariu: