S-a stabilit "careul de ași" la Trofeul Juventus !

 Pe data de 23.03.2013 s-au desfășurat meciurile din grupe în urma cărora s-au stabilit semifinalistele.Astfel, în urma rezultatelor înregistrate cele patru formații calificate sunt Tanzmanschaft și Tec Buftea, din grupa A, respectiv Berceni Squad și Venus București, din grupa B.

Grupa A,rezultate:
Juventus Buftea-Tanzmanschaft 1-4
Tanzmanschaft-Tec Buftea 3-1
Tec Buftea-Juventus Buftea 4-1



Grupa A a fost dominată autoritar de Tanzman, echipa ce a reușit să căștige ambele meciuri fară prea mari emoții.Bucureștenii au controlat ostilitățile pe toată durata partidelor,superioritatea lor în fața adversarelor fiind evidentă.


În ultimul meci al grupei A s-au întalnit echipele buftene Juventus și Tec.Conduși de către Mihai (Eracle), Tec Buftea și-a dorit mai mult victoria,jucătorii au fost mai determinați și  astfel a reușit să caștige derby-ul local de tradiție. 



Grupa B,rezultate:
FC Jiului-Berceni Squad 0-3
Berceni Squad-Venus Bucuresti 3-3
FC Jiului-Venus Bucuresti 4-4




În prima partidă din Grupa B, FC Jiului a fost marcată de valoarea ridicată a adversarei și nu a reușit să contracareze acțiunile tehnicilor jucători adverși. Berceni Squad a obținut victoria destul de ușor prin jocul bazat pe combinații de pase scurte care au dat peste cap apărarea Jiului.  





Partida a fost echilibrată, și-a respectat statutul de derby al grupei, cu multe ocazii de ambele părții și cu un ritm excelent. Cele două echipe au terminat la egalitate 3:3, Berceni Squad cumuland 4 pct. și asigurand-și prezența în semifinalele competiției. 



Cel mai frumos meci al zilei a fost oferit de FC Jiului, echipa ce avea nevoie neapărată de victorie pentru a obține calificarea și Venus București, careia îi era suficientă și o remiză.Goluri multe,dorință mare, dueluri uneori la limita regulamentului, a făcut ca această partidă să fie urmărită cu sufletul la gură.Experiența competițională superioară a făcut ca Venus să  reziste forcingului de final al adversarei. 

Niciun comentariu: