Ovidiu : Obiectiv ? Se vrea o calificare in faza pe tara....!



1. De cand faci parte din echipa Juventus Buftea ? Raspuns - Cred ca de prin 2007. Dar atunci nu se numea asa. De fapt nu se numea in nici un fel. Deci ar fi vreo 5 ani
2. Ce performante ati obtinut pana in acest moment? 3. Care crezi ca sunt schimbarile esentiale in cadrul echipei de la infiintare si pana acum (jucatori noi, infiintarea blogului, etc) R - Am luat de 2 ori locul 3 la Bucuresti in Campionatul de minifotbal al orasului, un loc 4 la Buftea in Cupa orasului, un loc 1 in Campionatul judetului Ilfov si inca un loc 1 in CupaTineretului Social Democrat (parca asa s-a numit competitia, nu sunt sigur). Daca ne gandim bine nucleul de jucatori a ramas cam acelasi. Au aparut si nume noi, unii au ramas, altii n-au putut face fata sau n-au fost seriosi. Cel mai important lucru este ca echipa este unita si formeaza un grup puternic. Jucatorii sunt prieteni intre ei si asta ajuta pe teren. Succesele obtinute au dat mai multa incredere in fortele proprii si unii au jucat din ce in ce mai bine, depasindu-si chiar posibilitatile. Aparitia acestui blog probabil ca va ajuta si mai mult relatiile dintre jucatori. Cele mai importante schimbari in cadrul echipei de la infiintare sunt - 1 - cresterea coeziunii echipei 2 - capacitate de efort marita 3 - marirea disciplinei in teren 4 - cresterea evidenta in maturitate de joc a unor componenti ai echipei.

4 . Care crezi ca sunt plusurile si minusurile echipei ? 5. Anul trecut ati castigat campionatul, ce obiectiv aveti in noul an ? R - Plusuri - disciplina, determinare, experienta competitionala. Minus - tehnicitatea scazuta a calitatii jocului. Iar ca obiectiv in noul an cred ca s-ar putea depasi performantele de anul trecut, deci se vrea o calificare in faza pe tara.

6. Care crezi ca a fost cel mai bun jucator al echipei pe parcursul anului trecut ? R - Am vazut putine meciuri si mi-e greu sa ma pronunt.
7. Cine crezi ca a fost cel mai bun jucator al campionatului trecut ? R - Idem intrebarea 6.

8. Care meci din campionatul trecut a fost cel mai greu si care a fost cel mai puternic adversar ? R - Cel mai greu meci cred ca a fost cel cu Mogosoaia, iar cel mai puternic adversar ar fi tot Mogosoaia, daca ar fi avut mereu echipa completa si daca aveau gand de treaba.

9. De a lungul timpului ai jucat impotriva multor echipe , care crezi ca au fost cele mai bune ? R - Echipa lui Bas, La Fantana, Remilk, Calia Press, Adevarul, Sanotehnik, Adexim,Whiteland, Medex, cam asta ar fi o lista a echipelor mai bune cu care ne-am infruntat.

10. Care este cea mai frumosa amintire si cea mai trista legata de minifotbal ? R - Cea mai frumoasa amintire este castigarea locului 3 la Bucuresti, dupa o finala cu Medex, meci in care putini ne dadeau sanse de victorie. Am jucat bine si-am invins cu 5-2. Cea mai trista amintire cred ca este pierderea meciului cu 7 Mai in campionatul de la Buftea. Atunci puteam fi usor campionii orasului, dupa ce eliminasem in prealabil favorita principala, echipa lui Bas, Gabi si Marin Anton.

11. Pe ce post joci ? R - Fundas.
12. Ce sistem de joc crezi ca este potrivit echipei tale si care crezi ca te ar avantaja pe tine ? R - Om la om este raspunsul la ambele intrebari.

13. Echipa ideala pt tine, enumera jucatori .... R - Lungu, Gigi, Fane, Florin, Pralea, Bas.
14. Ce preferi 1 gol inscris  sau o minge salvata de pe linia portii ? R - Ca fundas prefer sa salvez o minge de pe linia portii, ca asta e datoria mea, dar bucuria marcarii unui gol nu se compara cu altceva.
15.In postura de fundas, care a fost cel mai dificil atacant pe care a trebuit sa il marchezi ? R - Cred ca unul dintre pustii aia de la Medex, dar nu pot spune cum il cheama.

Niciun comentariu: