Artistii merg la Turneul National dupa 1-0 cu Juventus Buftea

   Campioana Bucurestiului la minifotbal, Nationala Artistilor, a castigat meciul de baraj impotriva campioanei din Judetul Ilfov, Juventus Buftea, astfel ca va participa la Turneul National de la Timisoara (30 iunie - 3 iulie). Kamara&Co. au facut un meci sub potentialul echipei, pe cand Juventus a facut, probabil, cel mai bun joc al sezonului. Cu toate acestea, accidentarea suferita de atacantul ilfovenilor inca din primele secvente ale partidei a cantarit greu, Nationala Artistilor reusind in cele din urma sa se impuna gratie reusitei lui Andrei Stefanescu, jucator care a profitat de o greseala copilareasca a defensivei adverse.

  
   Artistii au reusit sa treaca, in barajul disputat sambata seara la Ploiesti, de campioana judetului Ilfov, JUVENTUS BUFTEA. Meciul a fost marcat de miza si de faptul ca artistii nu au fost in ziua lor cea mai buna, in vreme ce Juventus nu a crezut in sansa pe care o avea. Intalnirea a lasat de dorit sub aspect spectacular, Juventus avand dezavantajul ca joaca in doua campionate diferite si, ca atare, a prezentat un lot lipsit de prospetime.
Partida s-a decis cu numai cinci minute inainte de final, atunci cand Andrei Stefanescu a inscris, aducand astfel formatiei Artistilor bucuria de a reprezenta capitala tarii la cel mai puternic turneu de minifotbal din Romania, si foarte probabil, din intreaga Europa.

Niciun comentariu: